2011. február 19., szombat

Kárpátalján jártunk

Csak röviden - szerdától tegnapig a kárpátaljai Balazséron voltunk, hogy egy Kárpát-medencei ifjúsági fórumon gondolkodjunk együtt mindazokkal, akiknek a szíve a határok túloldalán is a fiatalokért dobog meg aggódik.

Én személy szerint Timiért aggódtam, aki a három nap alatt mást sem csinált, csak tárgyalt, tárgyalt és tárgyalt, hogy az ott jelenlévő, mintegy tíz különféle ifjúsági szervezet képviselőivel egyen-egyenként megállapodjon a találkozó gyakorlati előkészítő lépéseiről.

Nagy örömünk, hogy a Csillagpont-karavánt Erdélybe és Kárpátaljára hívták, úgyhogy a kreatív csapat következő nagy feladata egy korrekt prezentációs anyagot összerakni, hogy szanaszét terjedjen a jó hír: júliusban találkozunk!

(Középiskolások, figyelem! A ti iskolátokra is hamarosan lecsapunk.)

4 megjegyzés:

Unknown írta...

Ezek a címkék a jobb oldalon egyszerűen zseniálisak. Jól követhető, ahogy Timi leelőzte Kálvint és utolérte Jézus Krisztust, de a kiscsoportvezetőkhöz még egy kicsit hajtania kell.

Zs. írta...

Tamás, az észrevételed tízpontos! Nem is gondoltam volna, hogy a címkékből ilyen messzemenő következtetéseket lehet levonni, ezentúl kénytelenek leszünk jobban odafigyelni, és írni kicsit Kálvinról, nehogy többet beszéljünk a koordinátorunkról, mint hitvalló ősünkről.

Igazából minden poszthoz oda kellene írni Jézus Krisztus és Kálvin János nevét, de tulajdonképpen implicit mindkettőről mindig szó van, nem? Egy református ifjúsági találkozó minden lépése jó estben a Megváltó nevében és Kálvin szellemiségét szem előtt tartva lépetik meg, míg nem minden bejegyzés szól a koordinátorunkról, és a kiscsoportvezetők sincsenek ott minden sorban, szóban, a fundamentumban egyáltalán. Persze, ha gondolod, akkor pótolom a "hiányosságot", de mondom, az észrevételt köszi, ezentúl odafigyelünk az arányokra.

Unknown írta...

Bocs, Zsuzsi, nem gondoltam, hogy ilyen véresen komolyan veszed ezt a megjegyzést. Legközelebb majd írok smiley-t :).

Zs. írta...

:)
Az valóban hasznos, ha jelzed, hogy ironizálsz - de tartom, az észrevételed helyes, semmiképpen nem szeretnénk itt a Csillagpont-címkefelhőből dörgetni a feminizmus rabló nyilát egyházunk felett...