2009. január 12., hétfő

Meghosszabbítva!

Örömteli hírünk van azok számára, akik valami furcsa eset folytán csak most vették észre a bennük elveszett Csillagpontos kiscsoportvezetőt, és kétségbeesetten könyörögnek zsúfolt életű lelkipásztoruknál / ifivezetőjüknél lelkészi ajánlásért, szülői engedélyért, avagy erősen vacillálnak még, hogy bevállalják-e, de túl közel van a január 15-i határidő a felelős, átgondolt döntéshez. Nyugalom, nem vad parára hívunk, hanem szolgálatra.
Ha elhívást érezel, és szeretnél beszállni a Csillagpont szervezésébe, vállalnád, hogy 8-15 fős kiscsoportos beszélgetést vezess a találkozó előadásairól, és adnál az idődből és erődből képzésekre, Jézus szolgálatára és a vele és egy fiatal, vidám társasággal való közösségre, ne késlekedj, jelentkezz!
Hogy megkönnyítsük a dolgotokat, meghosszabbítottuk a jelentkezés idejét: január 31-ig van idő meghallani és elfogadni a hívást. Részletes információkért kattints ide.

Summa summarum, tessék nem elfelejteni: határidő január 31-ig meghosszabbítva, lehet megrohanni ajánlásért elöljáróitokat - szükség van mindannyiótokra.

Nincsenek megjegyzések: