2009. január 21., szerda

Vízen járók

Ímhol a vigasságos farsangi időszak, amikor a félévi bizonyítványok, költségvetés-tervezetek első, második, ezredik verziója, avagy a vizsgaidőszak idegfeszültsége krónikus holtfáradtságba, arcra fagyott mosolyokba fordul át. Reméljük, hogy nem talál olyan fagyos hangulatban benneteket az amúgy vigadozásra fenntartott időszak, mint ahogyan a CsP terepbejárói találták január 13-án a fadd-dombori Duna-holtágat és környékét!
Vajon mekkora bátorság kell a vízen járáshoz – télen? Hamarosan a tavasz és a nyár eljöttével hatványozottan megnehezednek ennek a közlekedési módnak a feltételei, ezért is kell a megfelelő lépéseket most megtenni, amíg kemény a talaj, és nem csap össze a szervezők feje felett az események sok-sok hulláma.
Ezúton is üzenjük a Csillagpont koordinátorával (aki láthatóan szilárdan megállt a csúszós talajon): mostantól nincs csúszás!
A nyári együttlétünk egyre jobban körvonalazódik, hamarosan újabb stábtalálkozóról is hírt adunk – meghívásunk a közös gondolkodásra, január 31-ére szól. Sok dolgot tudunk már, amit természetesen még nem árulhatunk ilyen széles közönségnek el: tudni véljük például, hogy hogyan fog kinézni a plakát, amit hamarosan megtekinthettek majd templomaitok kapuján (a templomkapura kiszögelés régi, megkerülhetetlen protestáns kommunikációs forma, reméljük, hogy a CsP-plakát is olyan ébresztő hatású lesz majd, mint wittenbergi elődje)!
Most pedig visszaszámlálás indul: kiscsoportvezetők, korcsolyára fel, és tessék kihasználni a maradék napokat a jelentkezésre!

Nincsenek megjegyzések: