2009. május 26., kedd

Talán képtelen kérés…

Markos legények, leányok, gátra!

Amint azt a szemfülesek már észrevették, vészesen közeleg egy újabb határidő a CsP életében (a programfüzet anyagainak összeszedése mellett, nyilván) – a rendezők jelentkezésének határideje.

Nincsen Csillagpont Urunk megváltó és egységre hívó szeretete, de rendezők nélkül sem. Nemrégiben Debrecenben az Alkotmányozó Zsinaton is a rendezvény lelkei a „SEGÍTŐ” feliratú pólóban dolgozó fiatalok voltak, akiknek mindig volt egy mosolyuk a segítséget kérőknek, útbaigazító szavuk, sőt, biztonsági feladatot is elláttak. (Ezúton is jelentjük, minden tiszteletünk az övék, amiért lelkesen bírták a több ezer református között a rekkenő hőségben a szolgálatot!)

Talán páran az éltesebbek közül még emlékeznek a Kölyökidő című tévéjelenségre, ott is egy vörös hajú fiúra, aki az egyik adásban azt üvöltötte: „Hol van a rendező? Csináljon rendet!” Most a Csillagpont szervezői nagyon számítanak olyan lelkes fiatalokra, akik – lehetőleg minél többen – elvállalnák a rendtartás feladatát. Ugyan nekik nem „SEGÍTŐ” felirat, hanem megkülönböztető mellény jutna (meg nyilván emiatt sok segítségkérés), de a sok munka mellett plusz idő is, amit a bájos Fadd-Domboriban tölthetnek, ugyanis a rendezők számára a munka a helyszínen már július 19-én megkezdődik!

Négy nap van hátra a jelentkezések leadásáig (május 30.), ne hezitálni tessék, hanem nagy tömegekben munkára és a Csillagpontra jelentkezni – minél többen teszitek ezt, annál színesebb lesz a rendezői stáb, és annál nagyobb rá az esélyetek, hogy pont nem lesztek szolgálatban azok alatt a programok alatt, amiken szívesen részt vennétek - bár erre a rendezők koordinálói amúgy is különösen figyelnek... (Sajnos a szék csak illusztráció, és nem is a rendezőre, mint filmrendezőre gondolunk elsősorban - de hisszük, hogy minden szolgálattevő megérdemelné, hogy hasonlóan csinos székben pihenhesse ki rendezői fáradalmait!)

Nincsenek megjegyzések: