2008. október 20., hétfő

Világjáró CSP-póló, avagy visszaszámlálás indul!

Még egy hét, és a bírálóbizottság rávetheti magát a CSP-pólóban a világ körül c. fotópályázat beérkezett pályaműveire. Október 26-a után kiderül ugyanis, ki döntögetett CSP-csúcsokat, vagyis ki járt a legmesszebb, a legszebb helyen, illetve ki keveredett a legfurcsább, legviccesebb vagy a legveszélyesebb helyzetbe CSP-pólóban. Neked is vannak képeid? És még nem neveztél velük?!?! Ne halogasd tovább! Még majdnem egy teljes heted van, hogy letöltsd vagy a megfelelő mappádból előbányászd és beküldd az Ifjúsági Irodára! Akik a hosszú hétvégére hagyják a fotózást, még ők sem késtek el! Túrabakancsot vagy útlevelet elő, és hajrá! ;-)
Kedvcsinálóul íme egy kép, ahol a St. Paul's Cathedral-nak csak statisztaszerep jutott: a főszereplő a Csillagpont-koordinátorunk, Ádám tulajdonát képező, 2007-es évjáratú CSP-póló.



Azoknak, akik most hirtelen félteni kezdték eddig biztosnak hitt dobogós helyüket, innen üzenjük: ne tegyék! A verseny tisztasága érdekében főszervezőnk idén sajnos nem vehet részt a versenyben. Talán majd pár év múlva...

3 megjegyzés:

Unknown írta...

frissebb hír mikorra várható?

agentsmith írta...

Jelentjük: az éles szemű zsűri tanácskozásra visszavonult. A pályázók jól feladták a leckét: rengeteg kép érkezett - eltart egy darabig, amíg a bírálóbizottság átrágja magát rajtuk (és ami még nehezebb, konszenzusos döntést hoz :-). De amint tudunk, jelentkezünk a részletekkel. Ennyit bátran ígérhetünk! ;-)

Unknown írta...

és mi türelmesen (?!) várunk :-)
Jó munkát! ;)