2008. október 31., péntek

Reformáció-napi dizájn center

Az ünnep apropóján elkalandoztam a neten, és felfedeztem egy csomó, kifejezetten a büszke lutheránusoknak és/vagy kálvinistáknak gyártott rekvizítumot. Egyszerűen muszáj megosztanom veletek a kedvenceimet, ne csak nekem szerezzenek derűs perceket. Egy biztos, agyament ötletekben nincs hiány. :-)


Amikor a Csillagok háborúja-őrület melléktermékeként 20 centis műanyag Harrison Ford figurák lepték el a tengeren túli áruházak polcait, azon viszonylag hamar túltettem magam. A pápának öltöztetett, sorszámozott plüssmackó-szériát már egy fokkal nehezebb volt megemésztenem, de még akkor sem sejtettem, hogy a katasztrófa fokozható. Pedig dehogynem. Itt a legújabb remek darab, a felhúzható műanyag Luther!

Halloween-parti helyett az új alternatíva: miért ne rendeznénk inkább reformáció-partit?! S hogy a kellékekre ne legyen gondunk, készségesen összeállították nekünk előre mindazt, ami az igazi Luther-bulihoz kell. A dekoráció fledobható még néhány Luther-lufival is.


Poharakból, bögrékből és söröskriglikből is jól állunk:

Jó hír az édesszájúaknak, hogy megérkeztek a Luther-cukorkák!

Az evés-ivás mellett a
ruházkodás sem gond többé: csecsemőtől az aggastyánig mindenki megtalálja a neki valót:










Végül jöjjön az abszolút kedvencem: a Luther-zokni. Mi más is állhatna rajta - eredeti nyelven és angolszász változatban egyaránt -, mint az idézet: "Itt állok, másként nem tehetek."

P.S.: Mobiltulajdonosok örüljenek, már kapható a mobil-zokni is!




2 megjegyzés:

p írta...

Ha már tényleg létre jönne egy "reformáció parti", akkor a következő italt ajánlanám hozzá: Luther - Bier

ha írta...

A reformációt nem hagyhatjuk ott abba, ahol lutheránus testvéreink!
http://www.calvinus.ch