2008. november 19., szerda

Flóra, Fauna, Fadd-Dombori

A reformáció napja óta eltelt időben reméljük, már teljesen elbizonytalanodtatok, hogy akkor most van-e élet a Csillagpont szervezésének tennivaló-erdejében, vagy nincs. Jelentjük, van. Nem is kicsi. Olyan igazi erdei élet. Igaz, veszedelmes és kalandos is, sárkányölő lovagjainkat például az itt megörökített, vérengző sárkánygyík fogadta az üdülőtelepen. Igazi bátorságpróba...


A helyszíni terepbejárások zajlanak (mint az a képeken, reméljük, egyértelműen látszik), a munkacsoportok – vagy azok kezdeményei –
aktívan értekeznek, vagy értetlenkednek, különösen, ha nem tudják eldönteni, hogy egy ötlet, vagy más egyéb fogyasztható-e számotokra, azaz a résztvevők számára is. Aggodalomra semmi ok: gombamód szaporodnak az ötletek.


Hogy mi lesz mindebből, az egyelőre még rejtve van, mint a királyfi az alább látható szépséges levelibékában (méltóbb nevén Hyla arborea, aminek egyes fajai akár 9 centiméter hosszúra is megnőhetnek - nyugalom, csak Indiában, nem nálunk), aki ugyancsak a fadd-dombori üdülőtelep lakója, sztoikus őre, meteorológusa. Mint majd remélhetőleg ti is lesztek, velünk együtt. A bátrabbak akár saját sátrukon belül hallgathatják majd a hímek igen motívumgazdag koncertezését.

(Ez persze nem kötelező.)



Szentestéig még harmincötöt kell aludni, és nappalaink is egyre rövidülnek, így többet lehet aludni, éljetek vele – a Csillagpont-stáb pedig munkálkodik, és felfele tekint, mert most leginkább ennek van itt az ideje. De velünk együtt beláthatjátok: a lefelé tekintés sem eredménytelen.

Nincsenek megjegyzések: