2010. november 9., kedd

Csillagpont, újratöltve


Készülünk!




Hamarosan megújul a blog fejléce, és nemsokára becsomagoljuk a Csillagpont-plakátokat, hogy szétküldjük őket széles ez országba, hogy minden református templom ajtaja
hirdesse: 2011-ben is lesz Csillagpont, nem is akármilyen...

Az elkövetkezendő hónapokban főleg itt, a blogon olvashattok a szervezéssel kapcsolatos információkat - a honlap teljes díszbe öltöztetéséhez, ahogyan a legutóbbi CsP előttig, még szükségünk van egy kis időre. A régi honlap viszont elérhető a nosztalgiázni vágyóknak, itt.

Addig is, amit tudni lehet a következő Csillagpontról (kiféle-miféle az új koordinátor, illetve milyen a leendő helyszín), elolvasható ezen a linken, illetve még itt is.

Persze azért, hogy valami frisset és fogyaszthatót is olvassatok, a következő bejegyzésekben részletesen beszámolunk majd a szervezés állásáról, a leendő arculatról - illetve mindarról, amit megkérdeztek. Szóval kommenteljetek, kérdezzetek, mi pedig válaszolunk. Becsszó.



2 megjegyzés:

Unknown írta...

Jó látni, hogy haladtok az előkészületekkel. Látom, hogy most megjelent a kiscsoportvezetői jelentkezési lap is.

Az a kérdésem, hogy tényleg tudni kell már most, hogy március 25-26. és április 8-9. közül melyik lesz a jobb számomra?

Csillagpont írta...

Szia!

Azért adtuk meg az időpontokat, hogy tudjatok tervezni, de nem nagy gond, ha még nem tudod most, ráér januárban eldönteni!