2009. július 9., csütörtök

Horul a szurok, vagy mi

A Csillagpont honlap csevegőjében úja és újra ujjongó bejegyzéseket olvasni – jó látni, hogy így örültök a napok fogyásának. Beléptünk a belátható időn belülre: nektek tizenkettő, az építőbrigádnak tíz nap múlva megkezdődik a Csillagpont-életérzés. Addig meg ami lehet, összetorlódik, elromlik, felrobban, megbetegít, hogy igazán izgalmas legyen a mi ki-fel- összekészülésünk is.


Kicsit úgy tűnhet, mintha csak kamuznánk már hosszú hónapok óta, hogy hűmicsoda kőkemény meló folyik itt most a CsP előtt – és belátom, ehhez az időszakhoz képest (alig két héttel a találkozó előtt) valóban viccnek tűnik minden eddigi munkálkodásunk.


Újabban az ifjúsági irodán nagy az élet – laptoperdőben netbetyárkodnak az önkéntes adminisztrátorok reggeltől éjjelig, születik a programfüzet (a szegény tördelőnk hamvaiból, kábé), összezavarodnak tőlünk a bankautomaták – bár az összezavarodás általános jelenség. Volt olyan előadója a CsP-nek, aki már június 23-án meg akarta tartani a helyszínen a programját...:) Csodálkozni márpedig semmin nem szabad, teljesen komoly furcsaságok válnak hamarosan természetessé – például a múlt megelevenedő vitézei. Hogy miről beszélek? Majd meglátjátok…


Ma volt a Tolna megyei sajtótájékoztató, hamarosan a budapestin is túlleszünk. Nem mintha a sajtót annyira nagyon tájékoztatni kéne, a református sajtó eheti száma például a mi blogunkat találta meg magának.


Nemsokára meghirdetjük az „Aludj egy szervező helyett!” akciót. Az önként jelentkezőknek a napi nyolc helyett tizennégyet kell aludniuk, hogy ebből hatot felajánlhassanak egy tetszőleges szervezőnek. Szerintetek segít majd? Ha nem akartok helyettünk aludni, akkor viszont imádkozzatok értünk, hogy Urunk áldja meg gazdagon botladozásainkat – hiszem, hogy segít annyit, mint az az áhított hat óra alvás.

Nincsenek megjegyzések: