2009. július 4., szombat

Stáb, nemcsak tévés

Amikor szemem a Csp honlapján lévő visszaszámlálóra vetem, kicsit mindig megáll bennem az ütő. Már csak 17 nap - és hány éjszaka! Néha arra gondolok, hogy a Paksi Atomerőmű helyett, mellett jó szponzor lehetne egy energiaitalokat gyártó cég is, akiknek sok szervező lehetne kiváló reklámarca ezekben az időkben...
Ha már stábtag-arcokról van szó - volt ilyenből öt, akik nemrégiben az egyik kereskedelmi csatorna reggeli vallási műsorában nyilatkoztak a Csillagpontról. Hála a Fennvalónak a megadott bölcsességért, és a sminkes hölgynek, aki jófajta malterral töltötte fel a szemek kialvatlanságát jelző árkokat - volt olyan nyilatkozó, akire egy jó betonkeverőnyi kellett, hogy embernek lássék...
(megjelenésünk időpontjaról időben tájékoztatunk, egy megjelenés július 20-án biztosan lesz, a Szívvel lélekkel műsorban - aki megtalálja, megnézheti:)
Pörögnek az események, az Ifjúsági Irodán reggel nyolctól este tízig szinte minden nap kőkemény munka folyik - egyre több önkéntes irodista bevonásával. Ahogy egyik szervező a mai stábülésen mondta: elkeztdük kapni a fentről küldött ajándékembereket - és igen, itt is ennek az ideje, felülről jövők nélkül nem bírjuk, a magunk erejéből.
A mai napi stábülésen résztvevők arcára sem ártott volna ama sminkes hölgy jótékony ecsetje, mert bizony az utolsó két hét fele közeledve a legdrasztikusabban az alvással töltött órák száma csökken. Bölcsföldi András áhítatában a Habakuk 2, 1-4 alapján mégis megerősítő üzenetet kaptunk: jönni fog a segítség, az erő, Isten beteljesíti terveit. (Jönnek a befizetések is? Határidőközelben vagyunk...)
Zanzásítva a mai napot: most nagyon meg kell fogni egymás kezét, és megállni a saját magunk által feltett kérdéssel szemben: honnan veszed a bátorságot ahhoz, hogy Istenre bízd a lépést, amit meg kell lépned?
Például azt, hogy csupa olyan ember jöjjön a Csillagpontra, akiknek jól állnak azok a pólószínek, amiket a mai napon a stáb kiválaszott. A minta ugyan nem az lesz, ami most ide beszúrásra kerül, de akár lehetne is - ha gondoljátok, lelketekben öltözzétek fel ezt, és könyörögjetek velünk azért, hogy Isten készítse az utat, az üzenetet és a szíveket a mindjártittvan-találkozóra!

Nincsenek megjegyzések: