2009. július 14., kedd

Utolsó hét

Nyisd ki rózsám kapudat - hét nap múlva a Csillagpont is kinyitja az övét. (jaj, jaj, jaj)

Kezd állandósulni az az állapot az ifjúsági irodán, hogy a székeknek este tizenegytől reggel kilencig még arra sincs idejük, hogy rendesen kihűljenek; a meghosszabbított nappali üzemmódban ugyanis izomból tolják rajtuk az adminisztrációt, a szövegszerkesztést, a mindent. Persze az a 20 önkéntes irodista, aki a finishben ennyire szem előtt teper, csak töredéke annak az ötszáz (!!!) önkéntesnek, aki majd élesben, Fadd-Domboriban szolgál majd.

(Teccenek vágni, hogy minden ötödik csillagpontos önkéntes? Azért ez megdöbbentő, és hálaadásra méltó dolog.)

Ami már biztos: Debrecenben már nyomják az ének- és programfüzetet - utóbbiban, ha hibát is találnátok, ne említsétek senkinek, mert sosem tudhatjátok, hogy ki töltött vele éjszakákat...

Az utolsó utáni pillanatokban megkezdett világmegfordítások hetébe léptünk, amikor a legkülönfélébb munkákat kell elvégezni - a százegynéhány kiscsoportvezetős füzet tördelését Worddel (respekt!), majd összetűzdelését (tangóra, hogy pezsegjen az éjcakai műszak), hírek és felhívások írását a honlapra, és néha vetünk egy kis költséget is. Illetve vetnek a fiúk.

Persze ezekben a pillanatokban (az utolsó utániakban) jut mindenkinek minden eszébe - így van ez rendjén.

A pénteki napra teljesen megteltek a fedett szálláshelyek - ezen a napon öntik ez az előadók mellett a kiemelt vendégek is a helyet; püspökök Csillagpontos álruhában, például.

Aggasztóan apad a Duna-holtág, ez erősen kedvez a szúnyogoknak, lesznek annyian, mint égen a csillag... Ne hagyjátok otthon a szúnyogriasztót! Itt a fővárosban csak cserebogarak verik fel az éjszakát, ott majd a kis vérszívók el se engedik majd csendesedni. Hát ezért nem lesz szervezett véradás a Csillagponton!

Van hát miért imádkozni.

Essetek hát neki.

Nagyon ránk fér.

(marhajó képeket válogattam, de csak a HTML-kódja jelenik meg - bocs. Amint rájövök, mit csinálok rosszul, feltöltöm, addig kommentben tippelhettek, mi nem működik...)
(p.s. Aha - 8 óra alvás után én is rájövök, hogy HTML-nézetben szerkesztettem - tegnap éjjel ez nem jutott már el a tudatomig. Ránk fér az az ima.)

Nincsenek megjegyzések: